lørdag den 3. oktober 2009

DSSK´s Jubilæums Udstilling

I lørdags d. 21. Marts tog vi til Ørbæk på udstilling i sheltieklubben. Vi skulle mødes i hallen med Eva der har Jackie, Lene med Qato og Kristina med Luka. Vi havde selv Freja, Trold og Qato`s søster Dido med.

De første i ringen var Babyklasse hanner , hvor Lene var inde med Qato. De to klarede sig bare så flot og Qato blev 2. bedste baby han. godt gået, Lene, hvor er vi super stolte af jer smiley

Næste klasse i ringen var babyklasse tæver, hvor Dido skulle ind. hun var bare så dygtig og gik bare rigtigt flot, hun klarede sig så godt at hun vandt klassen.Så skulle hun ind igen mod bedste baby han og sørme om hun ikke vandt igen og blev BIR Baby. super godt gået Qato og Dido der kun lige var blevet 3 måneder og dermed de yngste på dagen.

Derefter skulle Luka og Kristina, samt Eva og Jackie ind i juniorklasse hanner. Jackie fik en 2. pr. desværre pga for høj haleføring, og dette trak meget ned på bedømmelsen, da han ellers fik en utrolig flot kritik. Luka gik ind og fik en 1. pr. og blev nr. 4 i hans klasse. Stort tillykke med det!

Trold var i åbne klasse hanner, men han var slet ikke til at få kontakt med under bedømmelsen, og han ville hverken gå eller stå, så det endte desværre med en 2. præmie.

Freja var med i åbne tæver, hvor hun fik en 1. præmie.

Så alt i alt havde vi en rigtig god og super hyggelig dag.

Ingen kommentarer: