søndag den 19. juni 2011

Regn, regn, agility, regn, regn, regn, agility, agility, regn...

Ja, det var hurtigt ridset op, hvordan dagen i Albertslund har været i dag!

Det regnede rigtig meget af dagen - både støvregn, og virkelig tunge dråber!! Heldigvis var det tørt da teltet skulle pakkes sammen (gud ske tak og lov!)

Jeg fik dog fornøjelsen af en af disse byger med mange, tunge store dråber da jeg skulle løbe med Ayoe i AgÅ. Hun så virkelig sørgelig ud da hun sad ved start, og jeg kunne ikke lade være med at smile stort da jeg stilte mig parat og kaldte på hende! Vi løb mirakuløst dette løb fejlfrit!!! Og blev endda nummer to i klassen!! Det synes jeg er super fedt!! og jeg er utrolig stolt af Ayoe - det var rigtig dejligt at have et løb hvor tingene rent faktisk hang sammen, (i forhold til vores tidligere løb på dagen), og alle felter var gode, og hun var rigtig god at løbe med.
Vi lagde ellers ud med at diske os selv i Sp3 - min tålmodighed var simpelthen ikke til de store buer, og den lallegladhed der var over Ayoe. Hun lallede rundt og var slet ikke til at kalde op!
I SpÅ gled hun i slalomen, og blev disket senere på banen. Det var rigtig surt, for vi havde udover det ellers et godt og symbiotisk løb.
Vores holdløb, der var en agilitybane, løb hun fejlfrit, og selvom hun er hurtig til at forlade felterne, tager hun dem, og det var et rigtig skønt og ret afslappet løb (udover lige en enkelt opråbning, men altså det er også Ayoe vi taler om her!) Tak til Dorthe og Louise for vores holdløb :)

Xenia fik desværre en slalomfejl i Sp3, men vi havde ellers et godt løb med drive på :)
I hendes SpÅ ødelægger jeg det fuldstændig for os, ved at kaste mig selv, eller ja sparke mine ben ind i tunellen, da jeg gerne ville være så tæt på som muligt for at få hende så snævert fra et spring hen til den rigtige, (og længst væk) indgang til tunellen. Det kan så altså også blive FOR tæt på! Så det var rigtig ærgerligt, da hun bliver en anelse forvirret over mit forsøg på selv at forcere en forhindring, og vi fjoller lidt rundt efter det.
Så løb vi en AgÅ, hvor jeg fuldstændig kortslutter! Jeg fatter ingenting, og løber slet ikke banen som jeg havde gået den. Det ender derfor med total kaos, og en masse fnidder og steder hvor jeg nærmest filtrer mig selv ind i mine egne ben, og ikke rigtig kan komme videre. Jesus Christ. Suk!
Efter det mangler vi vores holdløb, men jeg syntes altså at hun havde trukket på sit ene bagben inden det sidste løb, og da jeg tog hende ud af buret inden holdløbet var hun halt! Så der trak jeg mig altså desværre!! Håber at Tommy og Nete klarede skærene alligevel!

Uden mine sædvanlige assistenter måtte jeg jo selv til at pakke alt mit habengut sammen, og få det hele op i bilen. Ihh! Men pakket og slæbt blev det, og jeg kom godt afsted og hjem med dem alle sammen.

Jeg har haft Temptation med begge dage, og det har været rigtig hyggeligt for hende også :)
Synes at det har været et godt stævne, og nu er det for mit vedkommende Vejen der kommer næst :)

Jeg har valgt ikke at melde til Daniacup, da jeg har haft rigtig meget om ørerne med mit studie i Odense, og evt. planer om fast base der. Udover dette så har jeg rigtig meget arbejde i min sommer(ferie), der faktisk er kommet op på så mange timer, at jeg arbejder fuldtid over næsten hele sommeren. Det skal jeg liige vænne mig til, da jeg lige nu har ca. 15 timers forelæsninger om ugen, og ellers sidder derhjemme og læser. Så det med faste tider og skemaer, og en helt stabil døgnrytme, det hører faktisk ikke rigtig hjemme i min hverdag. Det betyder jo netop at jeg ofte har formiddage, eller hele fridage i løbet af ugen, hvor jeg kan træne med hundene og gå og nusse lidt derhjemme, og er utrolig fleksibel med aftaler etc. Det bliver så ganske anderledes med faste møde- og slippetider hen over sommeren. Ja det bliver endog ganske spændende.. (suk!)
Så ser også meget frem til Vejen da jeg har hele to ugers ferie der!!! Uhuu!!!

Ingen kommentarer: