lørdag den 18. juni 2011

I Albertslund i dag var jeg...

...en tumpe. Hvert fald når det gjaldt mine løb med Ayoe. Jeg har desværre ingen løb fået optaget da min kameramand valgte at optræde ved udstillingsringen, i stedet for agilitybanerne. tsk tsk. Som I kan læse i forrige indlæg var det dog en god tur, så fred være med det :)

_Men_ altså Ayoe var faktisk ret god i dag. Hun havde en slalomfejl på vores holdbane, den nød. Hun er ellers SÅ sikker i hendes slalom, så det er utrolig frustrerende at hun så småt er begyndt at miste den sikkerhed. Men det kan jo heller ikke være guld og grønne skove hver gang!!
I AgÅ blev vi disket, da jeg overstyrer hende af frygt for at hun, slalomklistrende som hun er, styrter hen mod slalomen, hvor vi faktisk skal tage en vippe LIGE ved siden af. Jeg vælger så åbenbart at overstyre i stedet og sende hende over at spring ved siden af vippen igen. Møg. Men hun gjorde som jeg viste hende, og resten af løbet var faktisk utrolig tilfredsstillende.
Vores Ag3 endte (også) med en disk. Ayoe løb i en tunnel i stedet for at tage et spring først, men det var (også!) min skyld. Resten af løbet og hendes indsats ellers var der ikke en finger at sætte på.
I vores SpÅ blev vi (igen, igen!) disket, da jeg åbenbart har nogen motoriske problemer med mine arme, og ikke rigtig kan få forbindelse mellem hoved og arm, der derfor resulterer i krampagtige bevægelser med højre arm, der ikke kan afgøre om den skal blive ude og pege mod springet, eller trække sig ind til kroppen, og ender derfor med at ligne en baskende vinge, som Ayoe selvfølgelig ikke kan tolke, hvilket igen resulterer i at hun afviger fra springet og trækker sig ind til mig. Det nummer laver jeg så to gange. Suk! Stakkels hund.
Så udover mine lettere, latterlige og ubestemmelige bevægelser, løb hun faktisk rigtig dejligt :)
Hun var glad og initiativrig og er bare en rigtig dejlig hund at have med at gøre :)

Mht. Xenia, ja så har hun åbenbart lært at bruge et filter til mine ubestemmelige armbevægelser, og hun løb sgu rigtig godt!! Hun er hurtig uden at jeg skal kæmpe med det, og hun var bare rigtig sød og nem at løbe med. Vi blev nummer fem i AgÅ OG nummer fem i SpÅ!
Begge løb hvor der bare var dejlig med fart fra Xenia, og åbenbart lidt kontrol over mine kropsbevægelser, siden det ikke gik heeelt galt.
I Ag3 bliver vi disket, da hun vælger at slacke og beslutte sig for at tolv pinde er lige i overkanten for en slalom. Men altså hvad skal alle de fra side til side dog også gøre godt for! Der er da ingen der opdager hvis den sidste side ikke lige er med - Nej Xenia der er der ikke! Altså. Hun er endda så overbevist om at ingen ser det, så hun styrter afsted til næste spring og når at tage det, selvom jeg bliver stående ved slalomen og kigger forundret efter hende (måske ikke helt forundrende som forbløffet over at hun tror hun kan slippe afsted med det, og måske måske ikke med en lettere hævet stemme), så vi tager altså lige slalomen om og når at tage den hele!
I vores Sp hold løber vi helt vildt godt og løber den fejlfri også!
Så Xenia og jeg var rigtig gode i dag, og er bare rigtig stolt af hende!!

Nu ligger vi allesammen og slapper af og lader op til endnu en dag i morgen :)

Ingen kommentarer: