søndag den 15. august 2010

Vejen agilitystævne

Så fik vi pakket campingvognen endnu engang, for at tage af sted til agility stævne. Jeg skulle løbe med både Sheila., Xenia og Ayoe.

Holdløbene med Ayoe og Xenia, løb vi lørdag fejlfri, og var en rigtig fed springbane. Vi havde nogen gode løb ellers om lørdagen, men ingen fejlfrie. Xenia lavede igen hendes lille nummer, med at løbe forbi balancen :/
Sheila blev disket flere gange på hendes spå senior, men havde en fest! Vi holde nytårsaften nærmest på banen, og hun havde fart på, og glæden lyste ud af hende. Er så skønt at se hun igen har glæden ved at løbe agility, nu det ikke er så alvorligt.

Søndag startede med ag holdløb, og Ayoe fik en vægring, men løb ellers et fint løb.
Xenia fik jeg op på balancen, men så løb hun bare udenom vippen i stedet for! Efter den tog vi så et forkert tunnelhul, og blev disket! Da hun kom ud fra banen haltede hun på det ene forben, og selvom der ikke var noget imens vi gik tur efter løbet, valgte jeg alligevel at trække hende fra resten af dagens løb.

Ayoe fik derfor den fulde opmærksomhed, men i hendes sp3 blev vi desværre disket, selvom hun havde et super flot løb! Vi løb spå efter, og her fik en et fejlfrit rigtig flot løb. Var så fedt at slutte hendes weekend af med sådan et dejligt løb.
Sheila hoppede ud af slalommen i i hendes spå senior, men jeg valgte at løbe videre. Hun var SÅ glad for at løbe, at jeg ikke ville til at tage den om igen. Hun tager i forvejen meget store skridt når hun løber gennem slalommen, og kommer rigtig langt ud på hver side, at det tager hundrede år at komme igennem den, så vi løb bare videre, og hun elskede det!! Er så skønt at se hende være så glad!

Ud over agility delen havde vi en rigtig hyggelig weekend oppe på campingpladsen, og med masser af gensynsglæde da vi kunne møde mange af "vores" hunde ved stævnet :)

Vi er landet godt herhjemme, og efter lidt felttræning er vi alle ved at gå døde efter en aktiv weekend.

Temptation klarede weekenden rigtig flot, og hun er på to dage blevet så god til at ligge i bur, uden at skulle skrige efter opmærksomhed. Hun er så dejlig at gå i snor med, og vænnede sig rigtig til alle de nye forhold omkring stævnepladsen. Der skulle hun gerne bruge lidt tid jo :)

Ingen kommentarer: