søndag den 21. februar 2010

Agility stævne Vallensbæk d. 20/2-2010

SÅ blev det endelig tid for at vi igen skulle afsted på stævne. Hen over vinteren har jeg været SÅ utrolig rastløs i weekender,ne da jeg for det meste ikke har weekendarbejde, og vejret har ikke just været så man har kunnet træne efter sine lyster udendørs!

Jeg hankede op i mig selv og startede dagen med at få lavet den lækre karamelthe jeg har fået, der helt bestemt skulle afprøves til denne lange dag. Mit første løb var kl. 8.30, og da banegennemgangen startede kl. 7.30, stod jeg foran hallen kl. 7 og ville lukkes ind. Så havde jeg tid til at gå en tur med Ayoe og Xenia, og jeg kunne selv stresse lidt ned inden det første løb.

Dette var Ayoes AG2 - Det løb hun en anelse usikkert, giver gulvet skylden.... :/ Men var ellers en skønt løb - hun vandt hendes klasse og fik hendes første pind i AG2 :OJeg har det sidste stykke tid gået og været meget koncentreret omkring Xenia og jeg - vores måde at løbe på og min måde at agere overfor hende på inde på agility banen. Jeg har fået smidt noget af min nervøsitet væk, og mit hjerte er ikke længere ved at springe ud ad brystkassen på mig, lige inden jeg skal ind at løbe. Dette viste sig bestemt i dag, da vi lægger ud med et fejlfrit løb i hendes AG3! Det var en fantastisk følelse at løbe på banen, og vide sig sikker på det man gjorde. Jeg er blevet langt mere bevidst om de ting vi skal blive bedre til, og vores styrker og evt. svagheder :P Vi har fået opbygget et efterhånden rigtig dejligt forhold med hinanden - i og med at Xenia ikke er MIN hund, og jeg ikke har trænet hende op, men fået hende andenhånds fra, synes jeg efterhånden vi er begyndt at klinge vildt godt sammen. Altså havde vi et pragtfuld AG3 løb. Hun blev nr. 2 i klassen :DSå gik vi videre til bedst af 2 løbene. Xenias første løb, var et perfekt løb! Liiige indtil det 3. sidste spring! Her ser jeg simpelthen forkert og løber hen mod det 2. sidste spring i stedet! Argh! Skvadderhoved! Men jeg får rettet op, og vi løber det fejlfrit :)I det andet gennemløb, får jeg desværre ikke skubbet hende nok over at spring, og vi får et vægring - men igen et skønt løb!

Ayoe løb også hendes første bedst af 2 fejlfrit :) Hun er så dejlig at løbe med, og klarede sig ellers bedre og bedre på gulvet!I vores andet gennemløb river hun desværre en pind! Virkelig en ærgerlig én! Men kigger vist væk et sekund for lang tid, og får ikke sagt nok til hende mens hun løber :/

Xenias SP3 var en rigtig fed bane at løbe - jeg er blevet bedre til at presse hende og jeg synes egentlig at det er lidt sjovt at kunne få mere og mere fart på hende, bare fordi JEG løber og skriger og råber og løber hende op :D Vi løb derfor også et flot fejlfrit løb, og blev igen nr. 2 i klassen.

Dagens sidste løb - og her havde det altså været en laaaang dag - var Ayoes sp3! Det var første gang hun skulle løbe sp3, så var egentlig mere entusiastisk og begejstret over at skulle løbe i klasse 3 med hende, end spændt og nervøs! Det ender desværre også med en disk, fordi hun ikke vil springe ind over muren, da jeg siger udenom. Hun løber i stedet for heeele vejen udenom muren, hvilket jo egentlig også giver mening udfra den første af mine instrukser. Trætheden får vist overmandet mig, og jeg kan efter 3 forsøg ikke få hende til at forstå at hun skal OVER denne mur, og ikke bare udenom den :) Men et virkelig fedt løb ellers, hvor jeg også begyndte at presse hende lidt, og var bare SÅ fantastisk igen at skulle løbe klasse 3 mellem :O

Tusind tak til mine fantastiske, smukke, fabelagtige og dejlig kameradamer Ann-Jeanita og Kristina for at gide optage mange af dagens løb!!

Alt i alt var det en rigtig dejlig dag - det var skønt at være afsted, og efter mit katalog-nørderi *host host*, er det vist egentlig lidt åbenlyst hvor meget jeg hungrer efter at komme til stævner igen! Tusind tak for dejligt selskab hele dagen til de personer der kan nå at sidde ved siden af blondinen lang nok tid, til at kunne få mig til at grine af mig selv efter diverse udtalelser. Dejlige dag med gode resultatorienteret løb og dejligt fokuseret hunde :)

Ingen kommentarer: