onsdag den 4. maj 2011

Agility stævne i Albertslund

Ja, det er jo ingen hemmelighed at jeg hvert fald IKKE var med inde at løbe i Albertslund. Jeg havde en weekend, med lange vagter på arbejde både fredag, lørdag OG søndag, og kunne ikke få byttet hele weekenden væk uanset hvad. Så jeg glæder mig virkelig meget til denne her weekend hvor vi forhåbentlig ses i Hillerød :) Det bliver bare super dejligt at komme i gang igen, og jeg glæder mig rigtig meget til at få brugt mine nye agility sko fra Salomon. Eller nye og nye, jeg fik dem af min mor og far sidst på efteråret sidste år, og har bare aldrig fået dem brugt.

I Albertslund der havde vi dog nogen af "vores" hunde inde at løbe.

Natasha og Primadonna vinder både ag 2 og sp 2 om lørdagen :)
De bliver nr. 2 i den ekstra ag 2 og løber et rigtig flot løb i sp 2 hvor Prima desværre løber udenom det sidste spring.
Søndag vinder de ag åben og ender i det hele med to pinde i ag 2 og en pind i sp 2 OG en DM udtagelse i AG :) Super flot gået af dem! Jeg glæder mig SÅ meget til at se dem løbe live snart selv!!

Lene og Qato vinder om lørdagen sp 1 og vinder ag 1. Ag 1 ekstra bliver de nr. 2 med 5 fejl.
Om søndagen bliver de i ag 1 nr. tre med 5 fejl :) Hvor er de bare gode!! Og hvor er Qato bare super hurtig!! I sp 1 om lørdagen får han 10 fejl, men løber 11 sekunder hurtigere en de andre i klassen!!!

Tommy og Olsen klarede sig også rigtig flot :)
OM lørdagen vinder de sp åben, vinder sp 3 og bliver nr. tre i sp 3 ekstra og nr. seks i ag 3.
Om søndagen vinder de ag 3! Hvor er de bare gode!!

Så var der jo også Kristina med Luka :)
Lørdag vandt de ag 1 OG sp 1 og søndag vandt de ag 1, sp 2 OG sp åben!! Er helt vildt flot af dem!! Og en utrolig udvikling de også har været igennem :) jeg glæder mig helt vildt meget til at se dem løbe her i weekenden!!


Vi er virkelig stolte af alle "vores" hunde, og hvor har de bare klaret sig fantastisk denne weekend med deres førere!!

Stort tillykke til dem alle sammen!!

Ingen kommentarer: