søndag den 23. maj 2010

Agility stævne i Ribe d. 22., 23. og 24. maj 2010

Så blev det tid for at vi skulle have gjort campingvognen forårs klar - denne gang til stævne i Ribe :)

Fredag eftermiddag skyndte jeg mig hjem fra arbejde, og ikke før jeg havde trådt ind ad døren, blev jeg genet ud til bilen, og vi kørte hurtigt afsted. Vejret var ikke til at klage over, og da vi var ankommet og efter lidt møje og besvær, fået slået campingvogn og telt op, kunne vi sætte vores engangsgrill over - som stod på fars Weber-grill, som han så absolut skulle have med :D (Den var forresten min sidepassager hele vejen herhen - han SKULLE have den med, om så den skulle være i bilen!)

Lørdag startede med et løb i agility-åben med Xenia. Hun har desværre de sidste par dage, haft problemer med hendes trædepuder, bl.a. meget pga. de ru feltredskaber. Så det var med ekstra meget opmærksomhed jeg løb denne bane med hende. Og med grund - hun reagerede på de feltredskaber, og løb efter balancen og A´'et, uden om vippen. Jeg valgte at løbe videre og vi blev disket. Og jeg meldte mig fra hendes yderligere agility løb den dag. Vi løb hendes spring-åben, desværre ikke gennemført. I dag (søndag), valgte jeg at trække hende fra både agility åben og klasse 3 - jeg løb hendes spring åben, og hun rev mindst 3 pinde. Hun plejer aldrig at rive pinde ned, og det har aldrig været et dilemma for mig når jeg har løbet med hende. Så jeg har valgt at trække hende fra alle hendes løb resten af stævnet. Der er ingen grund til at gøre ondt værre, og hun er og har hele tiden været i behandling med diverse cremer. Nu ser jeg tiden an til stævnet i Albertslund næste weekend. Indtil da får hun alt den fred og ro hun overhovedet kan.

Ayoe blev nummer 5 i hendes agility-åben, hvilket jeg var rigtig stolt over. Jeg havde besluttet at hun skulle have hendes felter, å derfor brugte jeg lidt tid på at være sikker på hun nu forstod at det var det, de dumme gule felter drejede sig om. Det er sjovt som hun kan have korttidshukommelsesproblemer, lige på det område engang imellem. Hun løb et ikke helt så heldigt ag2 løb, men havde tilgengæld igen alle hendes felter. Bonus! Hendes spring åben var lidt af et cirkus, og hun valgte fuldstændig at over høre alle mine kommandoer, og have gang i hendes eget lille cirkus. Desværre. I dag løb hund hendes spring 3, og var usikker på en slalom indgang (af alting!!), og vi endte med et fejlløb, hvor jeg tilgengæld fik presset hende lidt mere end normalt resten af banen rundt. Hendes ag åben blev et disk, da hun desværre løb ind i et tunnelhul, der lid lige ved siden af opgangen til balancen. Igen havde hun tilgengæld flotte felter :D Hendes spring åben endte med en disk, på en ellers meget spændende bane :)

Nu venter vi bare på de løb jeg har i morgen med Ayoe, og på at pakke hele molevitten af campingvogn og diverse telte sammen, som man lige har fundet sig tilrette i.

1 kommentar:

Hanne sagde ...

Tak for en super hyggelig weekend igen igen...;o))
Håber det går fremad med Xenia´s poter..Knus