søndag den 18. august 2013

NM i Sverige

I søndags tog vi til Sverige, da der blev afholdt Nordiske mesteskaber i agility. Natasha skulle løbe med Prima og Cider, både individuelt og på hold. Samt Kristina med Luka som var reserve og det ville vi rigtig gerne se :o)). SIKKE EN OPLEVELSE.
Lørdag var der agility stævne og Natasha og Primadonna vinder spring 3 lille og får certet.
Prima får dermed endnu en titel, Svensk spring ( hopp) champion. stort tillykke med den nye titel.
Søndag til NM , starter de med spring løbene, hvor Natasha løber fejlfrit med både Prima og Cider i nogle super tider. Hold da op hvor var det spændende, så skulle vi vente til de var klar til alle agility løbene.
Igen løb Natasha fejlfrit med begge hunde og placerede sig dermed som nr. 1 med Prima og nr. 2 med Cider, meget nervepirrende at se på :o))). Da det lille hold har løbet fejlfrit alle 8 løb, vinder de guld for hold og bliver Nordiske mestre for hold. Stort tillykke til Natasha med Prima og Cider, Kristina med Luka, Susanne med Dweet og Jesper med Emsy. Så skulle vi vente til finale løbene. hold da op hvor var det spændende, turde næsten ikke kigge og benene rystede lidt. Cider løber fejlfrit og bliver nr. 2 og får NM sølv individuelt, så flot super mange gange tillykke. Prima river en pind og får en fejl og kommer ikke videre. Begge hunde er kommet hjem med nye titler , bare så flot hvor er vi bare super stolte af jer

Prima
Cider

Ingen kommentarer: