onsdag den 26. september 2012

Sjællandsmester 2012

D. 8. September var vi i Maribo og løbe DCH stævne. Her løb vi også Sjællandsmesterskaber. 

Jeg løb med både Sheila, Ayoe og Xenia og de var alle fantastisk søde og sjove at løbe med. 
Sheila hygger sig gevaldigt i seniorklassen, hvilket tydeligt ses på hendes løb. I et af løbene havde hun så travlt med at kigge ud på om folk nu kiggede på hende, at hun løb lige ind i en slalompind med snuden! Vidste ganske enkelt ikke om jeg skulle græde eller grine, men løber altid videre næsten uanset hvilke fejl Sheila laver, for løber ikke med Sheila for at vi skal vinde noget, eller komme ud med et fejlfrit løb. Løber med hendes for min og hendes skyld. Jeg kan se at hun hygger sig SÅ meget når vi løber sammen, og nu hun ikke bor hos mig mere (snøft!), så elsker jeg også at have hende med til stævner og løbe seniorløb med hende. Bliver ganske enkelt SÅ glad af det, for går virkelig og savner hende hver eneste dag. Hun er min første sheltie, min første egen hund, og hun ejer mit hjerte den store hest. Til dette stævne løb Sheila dog ingen fejlfrie løb, men det betyder heller intet overhovedet! Det betyder noget at jeg når vi kommer hjem om aftenen,  kan jeg se en meget tilfreds hund ligge og putte ved mine fødder i sengen. 

MEN weekenden bragte dog meget andet med sig en seniorløb jo! Ayoe og Xenia skulle begge løbe i finalen om at blive Sjællandsmester! Efter dagens løb skulle de begge endda løbe sidst i finalen. Var så utrolig stolt af mine små uldklumper, især med tanke på at Ayoe har haft hvalpe og derfor ikke har haft mulighed for særlig meget træning inden. 
Da jeg løber med Ayoe i finalen, joker jeg dog i den. Vi skal på et tidspunkt have et spring forfra og videre med den mindst mulige bue selvfølgelig, op på balancen. Jeg vil gerne give Ayoe et tryk over springet så hun får den helt perfekte opgang til balancen, men overdriver lidt i min handling, og hun ryger udenom springet og tager det bagfra!! ÆV ÆV ÆV! Men er nu ganske glad for at jeg har så lydig en hund, at hun gør som jeg jo bad hende om. Hun lystrer ganske enkelt min kropsbevægelser så utrolig fint, og hun er meget fintfølende mht. hvordan jeg løber etc. Er dejligt, og i dette tilfælde var det helt bestemt mig der følte at jeg skulle støtte hende mere end nødvendigt var. Hun er trods alt en lidt erfaren hund, så SÅ meget hjælp er jo ikke nødvendigt. Ak. Det lærte jeg så denne dag.

Med Xenia var løbet en ganske anden sag! Hun løb også hendes finaleløb fejlfrit som hun havde gjort det med hendes åbne løb, og vandt derfor suverænt! Hun er ganske enkelt bare en darling den lille pelsklump, og det er utroligt som hun kan blive så tændt af at jeg presser hende. Når jeg sætter hende foran start, og kigger tilbage på hende, ligner hun ikke altid en der er parat til at opføre sig som en kanonkugle, men hold da op! Hun vil og kan den lille dame, og hun er så sød og dejlig at løbe med. Bliver ganske enkelt i så godt humør når jeg løber med hende. 


Så weekenden var rigtig god for mit vedkommende!
Vejret var rigtig dejligt og jeg fik lov til at løbe med de bedste tre hunde i verden. 
Xenia ender med at blive Sjællandsmester for små hunde, og Ayoe og Sheila havde på trods af nogle diskede løb, en fantastisk dag også. 

Her er lige en billedstorm fra dagen. 


Her er Sheila lige ved at løbe ud af en slalom, for helt ærligt - hvor lang kan sådan en egentlig være?!

Xenia der er hurtig i slalom. 

Xenia på vej over et spring og lige tilbage igen.

Ayoe på vej over flyet ind i en tunnel i fuld fart.

Dejlige Sheila flyver jo over flyet! Og smiler stort imens! Hun er SÅ glad den hund. 

Xenia på vej over A'et. 

Sheila på vej over A'et. 

Ayoe flyver over A'et. 

Ayoe på vej over et spring. 

Ayoe når lige over springet. 

Ayoe suser ind i slalom. 

Ayoe klistrer fast på feltet ved vippen. 


Xenia der blev Sjællandsmester for lille 2012

De to damer, Xenia og Ayoe der i denne omgang hev lidt præmier med hjem.

Ingen kommentarer: