lørdag den 19. november 2011

Agility DM 2011

SÅ - endelig fik jeg en ledig aften til at skrive en lille beretning om DM i år :)

Dette års DM blev holdt i Ribe, og som altid gled tingene efter planen :)

Jeg var i år udtaget til at løbe individuelt med både Ayoe og Xenia og det var Ayoes første DM individuelt, så jeg var meget spændt!! Men også meget stolt! Jeg havde mine udtagelser efter de to første kvalifikationsstævner i år, så nød rigtig sæsonen uden at skænke udtagelserne så mange tanker.

Jeg skulle udover dette, også løbe hold med Xenia, sammen med Hanne med Soffy, Dorthe med Angel og Nete med Crazy.
Jeg løb også hold med Ayoe sammen med Louise med Humle, Bonnik med Wanda og Dorthe med Djohs.

Individuelt med Xenia startede vi med at disket springløb - rigtig ærgerligt at lægge ud med det! I agilityløbet ender vi med 5 fejl, så det var heller ikke noget at råbe hurra for desværre :(
Samlet ender det helt nede på en 15. plads. Æv æv..

Ayoe starter med et disket springløb også. Sikke noget møg! I agilityløbet bliver det overhovedet ikke bedre.. Jeg tror hun springer fra feltet på vippen, selvom hun slet ikke gør, men løber videre, og da vi når til balancen er jeg sikker på at hun endnu engang springer, hvor jeg simpelthen mister min tålmodighed og sætter hende tilbage.. Jeg havde intet at miste - intet - og sikrer at hun nu også får et sikkert felt. Men jeg er selvfølgelig skuffet over mig selv. Ayoe er jo bare en skidedygtig hund der gør hvad hun får besked på, og i dette tilfælde var jeg bare så sikker på at jeg havde set dommerens hånd vifte da vi når til balancen.. Æv æv æv... !!

Mht. Ayoes holdløb, ender vi samlet på en 7. plads... Jeg var rigtig glad for at løbe med mine holdkammerater og synes at vi alle gjorde en god indsats og løb vores bedste.

Mit hold med Xenia ender dog på podiet idet vi vinder sølv!! Jeg er så utrolig stolt af min lille hund og af vores holdkammerater!!! Xenia løber to fejlfrie løb begge med hurtigste tid på holdet! Hvor er det flot klaret!! Holdet kommer på en virkelig flot 2. plads, kun overgået af et hold udelukkende bestående af hunde udtaget til landsholdet - så synes virkelig at vi klarede det flot!!!

Her kommer lige en lille billedstorm fra weekenden, der bragte dejligt varmt vejr lørdag og lidt køligere vejr søndag. Vi boede på en B&B i Ribe by, mor, fra, alle hundene og jeg, og nød meget byen lørdag aften, hvor vi gik en længere tur, og spiste på en hyggelig cafe på gågaden. Vi fik endda gået ned til den indendørshal, hvor vi før har løbet stævner. Var rigtig sjovt at se at vi ikke boede særlig langt væk derfra.
Alt i alt var det for mit vedkommende både et lidt skuffende, men også pragtfuldt DM! Jeg var skuffet over mine egne individuelle resultater, men er så utrolig stolt over det lille holds flotte 2. plads! Det er til dato den flotteste holdplacering jeg har opnået og jeg er så utrolig glad for mine dejlige og søde holdkammerater! Tusind tak for kampen.. Til både mellem- og det lille hold :)


Her sidder det lille hold, bestående af Nete med Crazy, mig med Xenia, Dorthe med Angel og Hanne med Soffy.Her er de tre bedste hold på podiet


Vores lille hold efter præmieoverrækkelsen


Mor havde taget lille Asti med, og her leger hende og Kates Kalle rigtig dejligt sammen.
De kunne kende hinanden med det samme, og det var bare så dejligt at se dem sammen igen :)

Her i et stille øjeblik -


- inden alvoren går rigtigt igang! At lege er skam ingen spøg..


Mens nogen legede, tog andre sig en lille morfar i det gode vejr :P

Var udover at løbe agility, en rigtig hyggelig weekend sammen med dejlige mennesker

- Jeanette

Ingen kommentarer: