torsdag den 18. august 2011

Vejen og andre godter

Jeg er lige flyttet til Odense og har derfor ikke rigtig været at finde på bloggen for nylig.
Resten af vores Vejen stævne gik faktisk rigtig fint! Jeg fik mine DM udtagelse på de første to stævner i år, med begge hunde så jeg tænkte ikke rigtig over de åbne klasse, men både Ayoe og Xenia klarede sig da ganske fint.. Især Ayoe er blevet virkelig god til de små buer, og er bare mere og mere en fornøjelse at løbe med. Hun er selv så initiativrig og jeg er begyndt at lave vendinger med hende som vi slet ikke har prøvet før, som langsomt virker. Hun får mindre buer og mere fart på. Jeg løb også hold i Vejen med Ayoe og her løb hun både agility og springbanen fri. Hendes feltsikkerhed ligger på 99,8 procent og det er fantastisk at løbe med en hund, hvor man ikke skal være nervøs for at det er felterne man skal være bange for.

To dage efter søndag i Vejen, rykkede jeg og Sheila ind i min nye lejlighed i Odense. Jeg har alene 58 kvm at gøre godt med på et køkken, badeværelse, entre, et stort værelse og en lukket altan. Det er luksus! Men det har været en travl periode med flytning og stævne og hunde midt i det hele. Og studiestart igen lige om hjørnet. Ikke nok med det med vi har også haft hvalpe derhjemme, så det har ikke været en kedelig ferie fra studierne!
I sidste weekend var jeg hjemme på Sjælland og løbe DCH stævne der skulle have været holdt i Guldborgsund. Deres baner var dog oversvømmet efter alt det regn, så stævnet blev rykket til Næstved!! Rigtig surt for hjælpere ect. fra Guldborgsund, men dejligt for alle os tæt på Næstved. Det hjalp på transporttiden! Jeg var kun afsted lørdag, da det simpelthen er billigere for mig at tage toget hjem lørdag, end søndag. Og en fattig studerende tænker på togpriserne nu som aldrig før!! men lørdag var en rigtig hyggelig dag! Ayoe har løbet dch stævne før og havde nogen pinde i både spring og agility 1, og rykkede op i agility :) Både Xenia og Ayoe var gode og søde, dog var Xenia hjemme med et fejlfrit løb (! Hmm) mens Ayoe kom hjem med 4 fejlfrie løb! Xenia vandt dog også den åbne hun så løb fejlfrit, så det var ganske dejligt :)

Jeg har lige lagt en billedstorm op af Sheila der hygger i den nye lejlighed :)


Her er vi lige på vej i elevatoren op til lejligheden

Der er selvfølgelig købt en ny seng til hundebassen
Men vi kan stadig hygge i sengen under dynen


Ingen kommentarer: