mandag den 25. april 2011

Dygtigt opdræt i Sverige

Der har jo lige været stævne i Sverige, og der deltog tre hunde fra vores opdræt, henholdsvis Primadonna med Natasha, Qato med Lene og Olsen med Tommy :)

Jeg valgte i år dette stævne fra, og har faktisk bare brugt påsken på at ligge ret syg herhjemme, med høfeber!! Hvis folk møder Birketræer på deres vej er de derfor ret så velkomne til at beskære disse ganske kraftigt!!

Men alle tre hunde klarede sig brilliant sammen med deres førere!!

Primadonna vinder agility åben om søndagen (med 72 hunde i klassen og et helt halvt sekund til nummer to!!!) Og løber ellers banefejlfrie løb med slalomfejl og nedrivning desværre.

Men super flot klaret af det lille blå lyn!!

Qato bliver nummer 2 i spring åben og efter at have set alle hans løb, ser det hele jo pragtfuldt ud!! Også der hvor banerne måske ikke lige løbes efter numre :D

Olsen bliver nr. 1 i spring åben om fredagen (ud af 89 hunde!) nr. 11 i spring 3 (ud a 90 hunde!) og blev lørdag nr. 4 i agility åben (ud af 78 hunde!) og nr. 7 i spring åben (ud af 92 hunde!) og blev samtidig sammenlagt nr. 3 i Spreem Cup, så man må sige at Tommy og Olsen også klarede sig rigtig flot!!


Så debut for de to hurtige blå lyn i udlandet, hvilket de klarede med bravur!!! Og gentagelse af succes for hurtige Olsen!! Vi er super stolte af alle "vores" hunde, og det er bare så fantastisk at se hvor godt det går med dem (og deres førere ikke at forglemme!)

Stort tillykke til jer alle med de virkelig super flotte resultater!!

3 kommentarer:

Hanne sagde ...

Tillykke med opdrættet..;o))
super flot løbet af alle

Berit Bilde sagde ...

Smadderflot - tillykke med "børnene"

Jeanette hardis sagde ...

Tusind tak!! De er så dygtige alle sammen :)