lørdag den 12. februar 2011

Ayoes hvalpe 8 uger

Så blev de to piger 8 uger! Det er gået ALT for hurtigt med de to små, og det er slet ikke til at forstå at de allerede er gamle nok til at skulle rejse hjemmefra. Det føles som i går, at vi sad på mit værelse og puslede om de to små hvalpe der dengang bare var to små ruller med fire ben! I dag er de to meget livlige, menneskeglade, legesyge, nysgerrige, puttesyge, sjove, søde uldtotter der er parate til at se hele verden an. Indtil nu har de klaret en tur på Charlottes arbejde - men at skulle klare en tur på et kontor hvor dagens program går ud på at blive nusset og leget med hele dagen, er heller ikke den hårdeste udfordring :)
De er blevet chippet og klaret det rigtig godt, og har været til dyrelægekontrol med vaccine og øjenlysning, hvor de begge blev lyst fri på øjnene, og fik deres sundhedstjek, og de var begge sunde og raske :) Herhjemme løber de ud og ind af dørene, og elsker begge to at kunne løbe ude i haven og lege, og er vant til mange forskellige lyde. Bl.a. vores nabo, der består af en svæveflyveklub, der laver mange forskellige lyde lige omme på den anden side af hegnet.
Begge piger skal ud i rigtig dejlige hjem, hvor vi har mulighed for at kunne følge dem  :o) Det bliver rigtig svært at skulle sige farvel til dem, og jeg gruer for hver eneste afsked vi har med vores hvalpe. Jeg trækker som regel ind på et værelse inden folk siger farvel, så jeg ikke oversvømmer resten af huset.. ! Det er utrolig hjerteskærende at skulle tage afsked med hunde man knytter sig meget til i løbet af de to måneder man har dem, passer dem, plejer dem, sidder i timevis og bare stirrer på dem når de leger, begynder at kunne gå, og løbe rundt, og tumle med de andre hunde. Man tænker på hver og en af dem, og tænker på hvordan de har det, og disse er ingen undtagelse. I og med vi "kun" har haft to i denne omgang og dette kuld, knytter man sig virkelig meget til dem. Vi har kastet alt vores kærlighed på dem, og de har levet sammen med os, og har været i hele huset, hvor vi også er. De har leget utallige aftener på mit værelse, når ingen af os var i underetagen af huset, og når man sidder der og egentlig skal læse til forelæsning dagen efter, men fanger sig selv i at gå i stå gang på gang, fordi man kaster blikke mod de to guldklumper der leger fangeleg under sengen, eller kaster rundt med diverse legetøj, ja så kommer man altså til at mangle dem og deres fuldstændige fangende og tiltrækkende personligheder. Men nu er de altså 8 uger, og er parate til at blive elsket og holdt af, af andre end os. Det har været 8 fantastiske uger med to pragtfulde hvalpe, og vi ønsker vores nye hvalpe indehavere alt held og lykke, og god fornøjelse med deres lille guldklump :)

Tæve 1
Lina


Tæve 2
Lotus

3 kommentarer:

Liselotte sagde ...

Snøft snøft....det er derfor jeg ikke er opdrætter;0))Men husk på de nye familier vil elske dem lige så meget som I gør:0))

Lise sagde ...

Søde Jeanette! Sidder jo helt med tårer i øjnene over din rørende beretning! Du kan være ganske rolig. Lotus klarer det bare så fint. Hun har stjålet alle Laikas ben og slås pt. med sit fine lyserøde tæppe.
I må se at finde en dag hvor I kan komme og besøge hende og Laika.
Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at give Lotus et ligeså godt hjem som hun havde hos jer.
Kh.
Lise

Jeanette hardis sagde ...

Det er dejligt at høre Lise!! Men er jeg nu slet heller ikke i tvivl om :)
Og ja vil meget gerne komme og besøge begge de to små uldtotter :)