onsdag den 31. juli 2013

"Vores" hunde på Fionia-Cup

Udover at Jeanette løb til Fionia, havde "vi" også nogle andre hunde ude at løbe.
Vi forsøger så vidt som muligt at følge med alle steder, og se alle resultater, og her er nogle af de fine tilbagemeldinger vi har fået.

Karina med Speedy løb og vandt bl.a. et sp1 og et ag1 i mellemklassen og havde ellers nogle rigtig positive og flotte momenter i deres løb. Vi er sikre på at de nok skal sparke r..

Christina med Djemba løb desuden også nogle rigtig fine løb og endte bl.a. med to 4. pladser i ag2 og sp2. Det var en fornøjelse at ser dem løbe sammen. 

Kristina med Luka klarede sig også rigtig fint og blev bl.a. nummer to i en spring åben, og nummer tre i en sp3 klasse i den lille klasse. SÅ flot af Kristina og Luka! Luka ville helt sikkert blive taget for fartoverskridelser hvis han løb på vejene :)

Natasha løb med både Primadonna og Cider og udover at vinde utallige klasser med Primadonna, (10 klasser vundet med Primmadonna), så kom Cider endda i finalen og blev her nummer 2! Så flot!

Det var lidt en sjov og spændende oplevelse at se de fire hunde Djemba, Cider, Speedy og Temptation løbe, da de alle er fra samme kuld og skulle løbe, for første gang, til samme stævne alle fire. 

Vi ønsker alle vores hunde og deres førere tillykke med de smukke resultater, og selvom løbene ikke altid er fejlfrie ifølge numrene på banen, så synes vi nu alligevel at alle Jeres løb er perfekte!! Vi er altid glade for at få beretninger fra Jer om hvordan det går med hundene og er stolte af hver og en!

Ingen kommentarer: