tirsdag den 13. juli 2010

Fionia mandagens løb

Vejret var lige til hedeslag, og Xenia var som at arbejde med en karklud! Hverken hendes ellers elskede reb, eller godbidder bed særlig meget på, og selvom hun nogen gange godt kan være ret kold til start, også bare eksplodere ude på banen, tvivlede jeg på at dette var et af dé tilfælde! Så jeg gassede rigeligt op, og hun havde sgu et ret pænt løb! Jeg kan ikke huske en placering, men alle løbene bliver lagt op, senere på ugen når jeg kan få fingre i mit kabel til mit kamera!

Hun løber hendes sp3 fejlfrit, men fordi jeg får vendt forkert på et tidspunkt, løber hun en anden vej end planlagt uden om et spring, og jeg skal bruge tid på at fange hende, og få hende ind til mig igen, før vi kan komme videre. Totalt forvirring! Vi ender alligevel på et ret flot 11 plads, med den svinggerning. Og hun var til at have med at gøre (hun opførte sig mindre og mindre som en klarklud!)

Så skulle vi løbe ag3! og sikke en ag3!! Da vi gik bane kunne man høre mangt mindre pæne ord om banen, der godt nok også var ret spændende! Man var bl.a. tvunget til at blive på den ene side af balancen, mens man sender den gennem en tunnel der ligger strakt ud under, hvor de selvstændigt skulle fortsætte ud over et spring, før man skulle vende 180 grader og få dem op på balancen. Men skulle vende 180 grader efter slalomen, og til sidst sende dem bagom ind i tunnelen igen, blive bagved balancen, og håbe på at de ville vende bagom, da de skulle have et spring 180 grader bagud fra tunnelen! Det var et meget sjov bane, men mine tanker lå på Xenias felter! Vi løb banen perfekt!! Og Xenia var mere raket end karklud! Hun hørte efter mine kommandoer, og jeg var utrolig opmærksom på fælderne på banen, og kaldte præcis de rigtige steder, hverken for sent eller for tidligt! Det endte med et fejlfrit løb, og en virkelig flot 3. plads! Er så super stolt af den lille muffer!!!

Ayoe startede med hendes sp3. Hun var en ren fornøjelse at løbe med, og der var kontakt hele vejen rundt. Hun har virkelig oppet sig! Hun rev desværre en pind et fuldstændig mærkeligt sted på banen, men løb den ellers uden fejl. Med en fejl på pinden ender hun vist stadig på en 14. plads, så var vildt stolt af min dejlige hund!

Hun skulle løbe hendes allerførste ag3 løb! Jeg er mere opmærksom på felterne end alt andet, og da hun løber ud af slalommen (skuffende!), tager jeg denne om, og hun tager den virkelig flot og selvstændig selvom jeg stopper og trækker mig tilbage efter de første seks pinde. Da hun springer fra feltet på balancen, sætter jeg hende tilbage, og vi løber ud ad banen. Øv! Men det nytter desværre ikke noget....!

Nu glæder vi os til at prøve igen i morgen!

Ingen kommentarer: